menu

Hoeveel tijdsinvestering kost dit traject

Dat zal je alleszins meevallen!

In de eerste maand zul je er dagelijks een kwartiertje mee bezig zijn. Dat lijkt weinig, maar het blijkt dat 30 keer 15 minuten vele malen meer rendement opbrengt, dan wanneer je een keer 7 1/2 uur zou investeren. Dit traject zal al een groot verschil maken voor je partnerkeuze en datinggedrag en dus voor het resultaat.

Ben je daarna nog niet geslaagd in het vinden van een partner? Dan volgt een intensief persoonlijk traject dat gedurende een half jaar lang eenmaal per twee weken ongeveer 45 minuten tijd vergt. Zelfs dan is de tijdsinvestering nog te overzien. Met de e-Coaching gericht op de Succesvolle Kennismaking zijn de meeste mensen ongeveer 45 minuten bezig. We hebben er in dit traject naar gestreefd om zo veel mogelijk effect te bereiken in een voor jou zo kort mogelijke tijd.

Daarvoor hebben we moderne leertechnieken ingezet zoals blended learning, gebaseerd op onderzoek naar leerrendement. Met een mix van de drie E's: Educatie, Entertainment en Empowerment. Dit is leerzaam, op een leuke en ontspannen manier, waarbij jij sterker in je schoenen komt te staan. Zodat jij de beste versie van jezelf wordt!

Versneld leren

Dit traject is ontwikkeld volgens het principe van Accelerated Learning (of 'Versneld Leren'). Deze methode is gebaseerd op hersenonderzoek van de afgelopen 25 jaar over hoe mensen leren. Wil je dit traject optimaal benutten, dan is het belangrijk dat je niet alleen inzicht en vaardigheden ontwikkelt, maar dat je ook weet hoe je het geleerde toe kunt passen. Uit onderzoek naar Accelerated Learning is gebleken dat we het beste leren, als we zo veel mogelijk zintuigen gebruiken en de stof op verschillende manieren tot ons nemen, zowel passief als actief. Dit hebben we toegepast bij de ontwikkeling van dit traject.

Jouw investering

Jouw investering voor het complete Geheim van Mens & Relatie bedraagt €2195,- tijdelijk 825,-, inclusief het oriënterend gesprek met de consulent uit jouw regio, inclusief de 30 dagen Passie en Liefde in Crisistijd challenge, inclusief het boek 'Ja ik Wil. Hoe vind en bind ik mijn droompartner', inclusief de Relatie Talenten Test en inclusief het Succes Programma met daarin de persoonlijkheidstest de Succes Analyse, en het persoonlijke advies van de psycholoog. Een compleet pakket waarmee je binnen 6 maanden alles in het teken zet van die droom partner vinden!

Wetenschappelijk onderbouwd

Dit traject is ontwikkeld onder leiding van drs. Liselotte Visser. Zij heeft psychologie en marketing management gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en sindsdien vele andere opleidingen gevolgd. Inmiddels heeft ze meer dan dertig jaar ervaring als relatietherapeut, Gz-psycholoog, mediator, opleiding ontwikkelaar, coach en docent. Over de liefde heeft ze twee boeken geschreven: In 2013 verscheen haar boek 'Is je relatie te redden' en in 2014 is haar tweede boek ‘Ja ik wil. Hoe vind en bind ik mijn droompartner’ gepubliceerd. Sinds 2015 werkt ze in het kader van haar promotie onderzoek samen met de Open Universiteit om te achterhalen welke persoonlijkheidsfactoren het vinden van duurzaam relatiegeluk beïnvloeden, met als doel de kans van slagen op het vinden van een partner te verhogen. De resultaten van dit onderzoek zijn, gecombineerd met meer dan dertig jaar ervaring als psycholoog van Mens & Relatie, in dit traject verwerkt en omgezet in praktische adviezen over hoe je duurzaam relatiegeluk kunt bereiken.

Bestellen kan via onderstaand formulier, voor slecht €2195,- tijdelijk 825,-